Gerçekten bunu merak ediyorum küçükken sokakta çok fazla vakit geçirdim ancak bilgisayar oynayarak büyüdügümü söyleyebilirim.
9-10sınıfa kadar sokakta büyüdüm. Üni 1-2e kadar bilgisayar başında.
bilgisayar bundan da pişmanım
Futbol la büyüdüm hala devam ediyor
Sokakta saklambaç, futbol, misket oynayarak büyüdüm. Şu an bilgisayar başında büyüyen çocuklar görünce gerçekten üzülüyorum.
Her iki tarafında artıları ve eksileri var ben bilgisayar başında büyüdüm ama ne asosyallik var nede sosyal ilişkilerimde sorun birnevi bir tık daha kültürlü büyümeme neden olduğunu söyleyebilirim.
Her ikiside
Sokak oyunlarına hakimim,yeterince toprakta araba sürdüm,kirlendim,düşüp dizimi yırttım.Ama bir yaştan sonra arkadaşlarım değişince sokakta tek başına kalmanın bir anlamı kalmadı.Bende bilgisayar başında vaktimin yarısını faydalı kullanmayı seçtim.
11-12 yaşıma kadar sokak’ta. Sonra herkesin bilgisayar,tablet gibi cihazları olmaya başlamıştı. Bende babamdan istemiştim ve uzun bir süre sonra benim de bilgisayarım olmuştu. Tabi ps 1 ps 2 ps 3 falan vardı bende yine ama çok oynamazdım. Fakat yaşıtlarımın artık evde oynamayı tercih ettiğini fark edince yanlız kalmamak için bende bilgisayar oynamaya başladım.
Her ikiside. Çok bilgisayar oynayan birisiydim ama sokakta oynamaktanda asla ve asla geri kalmazdım. Sokakta 2-3 kişiyi göreyim bilgisayarı boşverip dışarı fırlardım. Akşam 9 lara 10 lara 11 lere kadar oynardık dışarıda…
sokak ve bilgisayar oynayanları izleyerek büyüdüm
Bilgisiyar başında. Eksikliklerim olsada pişman değilim. O kale savaşları Rc, Ts konuşmaları. Yaçımdan büyük ama bana saygı gösteren abiler/ablalar. Bunlar benim için çok değerli anlardı. Bu arada S.K.I.L.L/Aion oynayanlara selam olsun
Lise 1 e kadar sokakta sonrası bilgisayar başında
9 10 yaşıma kadar sokaktaydım. Ondan sonrası çoğunlukla bilgisayar oyunlarıyla geçti..
ikisine de vakit ayırabildim
liseye geçene kadar sokaktaydım liseye geçince bilgisayar
5 ev değiştirdim. İlk 2 evim ana cadde üzerindeydi, sokakta oynamalık bir alan yoktu yani. Dolayısıyla bilgisayara yöneldim. Sonraki dönemlerde de zaten pek aramadım sokak oyunlarını. Üniversite 5.sınıfa geldim hala oynuyorum 🙂
İkisi de