Arkadaşlar kendimi geliştirebileceğim aktivite önerisi lazım siz nasıl geçiyorsunuz?
film,diz,anime ve oyun ile geçiriyorum kitap okuyabilir, ders çalışabilir, spora atılabilirsin
Bruh önerin için teşekkürler knkm
Virüs dönemi olmasaydı çık tek başına gez derdim. Eskiden çıkıp istanbulu geziyordum bilmediğim yerleri seçip ertesi gün atlayıp bir otobüse gidiyordum ve gerçekten dolu zaman geçiyordu. Bazı yerlere boşuna gitmiş olsamda en azından zevk alıyordum zamanda akıp geçiyordu.
fatih Normal zamanda planlı koşuya çıkıyordum kulaklık takıp sahilde de bu zamanda tehlikeli vakalar arttı
fatih tek basına gezmeyi hic sevmem sen zevk alıyormuydun
Ozanysr_ genel olarak diyorum istanbulda yaşıyorsan çok şanslısın hiç gitmediğin ilçelere git mesela tabii ki şu an değil . Vakalar azalınca bir dene farklı tip insanlar görüyorsun ve gerçekten İstanbulda çok farklı insanlar var. İnsanları gözlemlemek çok hoşuma gidiyor o sebeple bunu seviyorum.
Tarih hakkında araştırma yapabilirsin veya dizi izleyebilirsin
Kesinlikle müziğe ilgin varsa müzik ile ilgili bir program öğrenebilirsin mesela fl studio,ableton veya logic olabilir Onun dışında evde spor yapabilirsin
Enstrüman
Evde spor,ilgilendiğin ders ile ilgili dinlemeyi sevdiğin şeyler hakkında belgesel,dizi,film izleme.
Dil öğrenmek. İngilizce geliştir veya Fransızca falan öğren.
YouTube veya Udemy üzerinden yazılım dilleri öğrenebilirsin.
Yazılım öğren.
ikigai kişisel gelişim için kitap önerisi. Aktivite önerisi için enstrüman alabilirsin bir tane kesinlikle öneririm. Bir de üniversiteler kişisel gelişim odaklı bir sürü online eğitim veriyor bedavaya onlara katılmanı tavsiye ederim.
Sabah yürüyüşleri, bisiklet ile dolaşmak, güzel kitaplar okumak. Kendine bir şeyler katmak için makaleler okumak gibi gibi.