2020 yılında çıkmış olan animelerden sevdikleriniz var mı ve genel olarak 2020 animelerini kendinizce yorumlar mısınız?
BorrewedGod-R vinland saga 2020 de çıktıysa evet var
Anime çizgifilmdir
YavuzSultanSelim Yavuz sultan selim animeci yeniçeriler tarafından linç yemek üzere
Sene içerisinde iyi seriler geldi ama bu sezon beklediğim gibi değildi. Kingdom'un 3. sezonunu çok bekliyordum ama o da yarıda kesildi.
2020 anime için iyi bir yıl değildi ama Noblesse, 100 beat man gibi bir adı olan ve yeni çıkan demon lord highschool temalı animesini iyiydi Artık isimleri o kadar uzun yapıyorlar ki ezberleyemiyorum
haha çizgi film
Taiso Samurai var sangatsu no lion ve barakamon havasında rahatlatıcı slice of life
jusutsu kaisen,noblesse,the god of high school izlenilir kaçırmayın.
Stüdyoların pandemi döneminde izleyici çekmeleri adına derinlikten uzak, komple popüler kesimi tatmin etmek için ödül maması niyetine salladıkları şeyler gibi geliyor. Crunchyroll specialları tamamen olmasa da çok güzel örnekler
Attack on titan 4. Sezon
2015'ten sonraki animeleri izlemiyorum. Şahsen o eski derin konular gitti de yerine grafikleri iyi olan çocuğumsu animeler geldi. Belki benim fikrim yanlıştır 🤔
Kyrios fikrin çok hatalı 2015'den sonraki serilerin çoğu başyapıt eğer ciddi,derin konu üzerinden giden animeler arıyorsan "seinen" türdeki animeleri izlemelisin.
God of highschool hoşuma gitti. Tower of god'da güzel gibi ama daha izlemedim.
bigsossa7888 Vinland Saga 2019 çıkışlı ☹
Önceki sezonları hatırlamasam da sonbahar sezonu pek hoşuma gitmedi 2021 kış sezonu çok güzel olacak
Anime izleyince neler hissetmem gerekiyor izlemedim hiç başlamayı düşünüyorum
fatih çizgi film keyfi veriyor eğer çocukluğundan seviyorsan kolayca ısınırsın bazı yapımlar başyapıt yabancı dizi-filmlerdeki olduğu gibi
Bruh ingilizce altyazılı izlesem ingilizce seslendirme mi ? ingilizce geliştirebilir miyim ?
fatih ben uzun süredir japonca dub izlediğim için ingilizceyi öneremeyeceğim her zaman en iyisi orijinalidir.
Great pretender iyiydi