Merhaba. bu yazı benim yazdığım eski bir yazı ama çok etkileşim almamıştı buraya yazayım dedim. şimdi grupça bir anket yapalım dedim. Bunun sebebi ise grupta harbi çizgidizi kültürü yüksek tonla insan olması. Şimdi amaç şu:
Ben çizgidizileri sunacam,kendi görüşlerimi söyleyecem,siz oylayacaksınız. Prim kasmak umurumda olmadığı için 1297123795 tane posta ayırmadan bir postta yapıcam. Ve oylamalar 10 değil 100 üzerinden olacak çünkü gereğinden fazla kaliteli çizgidiziler var yani oylamak biraz daha kolaylaşsın istedim. Yine de isterseniz 96 yazmak yerine 9.6 yazabilirsiniz.
Regular Show: Bilinen çizgidiziler’den başlayacağım böylece herkes daha teşvik olur ankete. Öncelikle regular show bu listedeki diğer çizgidiziler gibi çok özgün ve saygı duyulası bir çizgidizidir. Onu bu kadar harika yapan şey sadece ana karakterlerin ve bazı önemli yan karakterlerin değil, Bütün karakterlerin kendini çok sevdirmesi ve çok samimi bir ortamı olup hem mizahı nirvana’da tutup hem de bu kadar mizah barındırmasına rağmen baymaması.
Şahsi skorum: 100 üzerinden 95 veriyorum. IMDB: 8.4
Adventure time: İMDB puanı regular show’u bile geçen gerçekten izleme fırsatım olduğu için çok mutlu olduğum bir çizgidizi. Regular show’dan potansiyel olarak daha fazla yan karakter barındırması ve her birinin ayrı mükemmel olması ve gerçekten çok enteresan bir dünyası olması gibi durumlar ile dizinin akışı ve bölümlerdeki olay örgüsünün mükemmelliyeti birleşince İMDB regular show’dan daha iyi görmüş. (Fakat bu onu daha iyi yapmıyor tabi)
puanım:94 IMDB: 8.6
Gumball: dediğim gibi bilinen çizgidizilerden gidiyorum ve bunu geç söylersem haksızlık etmiş olurdum. Gerçekten mizah konusunda hem küçüklere hem yetişkinlere bu kadar uygun olması ve çizim tarzının çok güzel olması sebebi ile çok kaliteli bir çizgidizi.
puanım: 93 IMDB: 8.2
kod adı afacanlar: Biraz eskilerden fakat çok kaliteli ve yılbaşına özel bölümü olan sınırlı çizgidizilerden. (ne bölümdü be) her yönden çok kaliteli
puanım: 92 IMDB: 7.2
Ben 10 (ilk sezon): Gerçekten teen titans gibi efsane süper kahraman çizgidizilerinden kendini biraz ayrı tutup onlar kadar hype’lanması ne kadar kaliteli ve efsane bir çizgidizi olduğunu gösteriyor. Küçüklüğümü çok iyi geçirmemi sağlayan önemli çizgidizilerden.
Puanım:96 IMBD: 7.2
Teen titans (eskisi): DC’nin yaptığı mükemmel çizgi romanlardan sonra bunun gelişi çok güzeldi. İzlerken çok zevk veriyordu hatta o kadar beğenilmişti ki 4 sezon olması planlanan seri’nin 5. sezonu çıkmıştı.
Puanım: 97 IMDB: 7.8
Over the garden wall: Cartoon network’te çok uzun durmaması sebebi ile bir gumball kadar popüler olamadı. Fakat IMDB’nin verdiği puanı görünce kalitesini anlarsınız zaten. Biraz dark olması sebebi ile çocuklara ne kadar uygundu bilmiyorum ama zamanında flapjack izleten CN bunu neden izletmesin.
Puanım: 97 IMDB: 8.8
Samurai Jack: Birçoğunuz bunu bekliyordunuz değil mi 😃. Çok kaliteli bir çizgidiziydi ve jack’in karizması olsun aku’nun her seferinde bir şekilde kurtulup bizi sinir hastası etmesi olsun gerçekten çok kaliteliydi. Çocukluğumda zamanımı seninle harcadığım için çok mutluyum.
Puanım: 100 IMDB: 8.5
Kral şakir: çöp allah belanı versin.
Puanım: 1 (fil necati HaDi LaHmAcUn YiYeLiM DOĞJGPĞEIOJH yapmasa belki 5 olurdu o da kardeşim çok sevdiği için) IMDB: 4.7 SARĞGKEFPĞOKJ
Megas xlr: Off sen nesin be. Çok kaliteliydi gerçekten elim yoruldu ondan dolayı çok övemeyeceğim
Puanım: 98 IMDB: 8.3
tek postta yapmak istiyordum ama elim yamuldu bir post daha yaparım aklıma gelirse (gelir muhtemelen). Yani eski power puff girls,johny bravo, hero 101, şirinler, star wars klon savaşları,bakugan gibi şeyleri unutmuş değilim.