GeForce NOW kullanıyorum ve cidden beni hayata döndüren program diyebilirim. Diğer oyunlara yönelmemi ve artık online oyunlardan bıkmamı sağladı. Sayesinde bir çok oyunu bitirdim.
Öncelikle programın 3 tane versiyonu var;
Bedava sürümü, size 1 saatlik GeForce NOW’ın desteklediği oyunları oynamanızı sağlıyor. Eğer sıra yoksa direkt oyuna bağlanabiliyorsunuz ama Türkiye’de akşam 18.00 - gece 00.00 arasında genellikle 20-30 dakikalık sıra beklemeniz gerekiyor. Gece 00.30 - 17.00 arasında girmenizi tavsiye ederim.
(Şunu söylemek istiyorum, Apex Legends gibi çoklu platformda olan birkaç oyun bazen sahip olduğunuz platformda destekli olmuıyor. Mesela Apex sadece Origins Clientiyle uyumlu yapılmış, Steamden girmek isterseniz daha uyumlu değil GFN’da)
(Dolar kuruna göre değişiklik gösteriyor) 6 Euro’luk sürümü, aylık sürümdür. RTX destekli, sıra ve zaman sıkıntısı yaşamadan direkt oyunlara giriş yapabiliyorsunuz.
(Dolar kuruna göre değişiklik gösteriyor) 28 Euro’luk sürümü, 6 aylık sürümdür. Yine RTX destekli, sıra ve zaman sıkıntısı yaşamadan direkt oyunlara giriş yapabiliyorsunuz.
Eğer oyunu oynarken 144p olursa ve bunu dert etmezseniz hiçbir sorun olmayacaktır. 50 mbps internetim var ve ben kalite düşmesini hiç dert etmeden 5 tane oyun bitirdim. Eski bilgisayarlarda bir internet tarayıcısı kadar önemli ve muhteşem program diyebilirim.