Mavililer forumun geleceği nasıl olucak sizce ben büyük potansiyel görüyorum inci ekşi vb sitelerde takılmaktansa burası daha çekici geliyo
itachi herhangi bir şey söylenemez, inci de çok eski bir sözlükken şuan çok kullananı yok ama ekşi tüm tr de adını duyurmuş ve halen binlerce aktif kullananı olan Bi platform
Bence de, kemik bir kitle oluşursa geleceği parlak.
Bende kemik kitle oluşacağını düşünüyorum. Forumda paylaşım yapmak gruptakinden daha farklı bir keyif veriyor. Aktiflik azalırsa da ara sıra Mavililer’de paylaşarak ve forum etkinlikler yaparak tekrar sağlanabileceğini düşünüyorum.
Farklı bir sosyal medya platformuna bağlı kalmadan tamamen Mavililer’e ait bir site olması çok hoşuma gidiyor. Mark şu postu sildi, yok söyle oldu derdi yok. Gelişmeye müsait ve bize ait.
Grubun yerini alacağını düşünmüyorum
moderatorbey Grubun yerini alması için değil eksikliğini kapatması için açtım. Bu tamamen farklı bir deneyim.
2016 dan beri mavililerde varım grupta paylaşım yapmak hiçbir zaman cazip gelmemişti. Burası ortam olarak bence de daha keyifli.
Tema seçimi çok başarılı Ocal
Burası gerçekten çok iyi grupta çok aktif olmayan biri olarak burada aktiflikte birinciyim. Çıkamıyorum siteden çok hoşuma gitti. Umarım gelişir ve hak ettiği yere gelir.
Forum çok iyi olmuş çok rahat hissettiriyor
Cidden forum fazla rahat, tema seçimi iyim. Yazdıkça yazasın geliyor.
Tema olarak mükemmel olmuş, geleceği olan bir forum.
Çok daha nezih bir ortam diyebilirim küfürleşme yok gereksiz sözler yok sade bir dil ile iletişim kuruyor herkes.
Sırf iddia için yapıyosun biliyoruz
yavaş yavaş kitle genişliyor teması filan çok hoş
mavilileri bilmiyorum da yakında Instagram, Facebook gibi mecraların geleceği pek parlak değil. o yüzden bu tarz yerlerde şimdiden yerimizi alalım
alpi Instagram, Facebook gibi mecraların geleceği pek parlak değil.
Devlet sansürü gelebileceği gibi Facebook’un kendi uyguladığı bir sansür de var. İstediği an grubunu ve sayfanı kapatabiliyor. O yüzden etkileşimde kalmaya devam edebileceğimiz bağımsız bir site olması çok daha yararlı.
Facebooktaki sınırlamaların burada olmıyacağından buranın daha iyi olucağını düşünüyorum.Bu forumun iyi veya kötü yönde gitmesinin büyük payı adminlerde olur.Umarım iyi şekilde değerlendirirler.