Elinizde şimdiye kadar tanınmış, bilinen, görülen, duyulan insanlardan herhangi birinin hayatını onun yerine yaşayabilmek için tek bir şans var. Bu durumda kimin hayatını yaşardınız ve o kişiden farklı olarak ne yapardınız?
Yigit Tyrell Wellick Ondan farklı olarak ise ne biliyim direk onun gibi olmak isterdim eksik bir yön yok
Sanırsam Jeff Bezos derdim. Küçük bir kariyerden başlayıp insanın ulaşabileceği en uç nokta. Ayrıca keller çok karizma geliyor😅
Dan Bilzerian olmak isterdim. Adam istediğim hayatı yaşıyor.
Michael Schumacher olmak isterdim. Schumacherden farklı olarak yapacağım tek şey 29 Aralık 2013 günü kayak yapmamak olurdu sanırım.
Aslında saçma gelebilir ama Mehmet Akif alakurtun hayatını seçerdim düşünsene bissürü paran var ve güzel bi dağ evinde yaşamını sürdürüyosun hiçbir iş yapmadan (change my mind)
Caesar. Çok büyük hayranlık besliyorum
Erkin Koray.
Stephen King gibi bir yaşayan edebiyat efsanesi olmak isterdim. Düşünsenize eserleriniz her yıl birçok filme ve diziye uyarlanıyor. Kubrick bile sizin kitabınızın film uyarlamasını çekiyor.
Robert Downey Jr. Adam yaşayan efsane. Yaşadığı hayat, küçükken yaşadıkları ve şuan ki durumu gerçekten başarılır birisi.
Nedense garip gelebilir ama ben Sabahattin Ali olmak isterdim çok iyi bir yazar.
Ahmed Arif olmak isterdim
ben yine kendim olarak başlamak isterdim