Sizce hangisidir ? Turkcell superonline dışında yazarsanız çok memnun kalırım. Superonline altyapısı yok yaşadığım yerde, o yüzden başka internet sağlayıcısına geçeceğim.
fatih Eğer bütün altyapıların sende var olduğunu varsayarsak kesinlikle Türknet’in kendi fiberi 270 TL’ye 1000/1000 Mbit hız veriyorlar onun dışında altyapın hangisini destekliyorsa ona göre tercih yapman en iyi tercih olacaktır.
Turknet derim ama en sonunda her şey altyapıda bitiyor.
allhailthecrimsonking Altyapı Turknet bana şuan 95₺'ye 75 mbps veriyor. İyi mi sence ?
fatih Ben de aynı fiyata 16 alıyorum eğer o kadar verebileceğini söylüyorsa hiç bekleme bence.
Türk telekom kullanıyorum bazen çok yavaslıyor normalde ıyıyken
BorrewedGod-R Nasibimi aldım Türk Telekomdan daha da dönmem ya 😃 aşırı kesiliyordu.
allhailthecrimsonking Alt yapı var burada yeni yaptılar zaten fakat işin garibi Turkcell gelip alt yapı yapmadı işlek bir yerdeyim yani anlam veremedim.
fatih Altyapı sağlamsa geç bence ben operatör tarafından sorun yaşmadım hiç. Geçmeye karar verirsen davet kodumu veririm 1 ay bedava geliyor.
allhailthecrimsonking Yakın bir arkadaşımın kodunu alacağım maalesef ama geçen olursa tanıdık yönlendiririm.
Turkcell benim gayette memnunum
AirJET 76 mpbs ye kadar destek alıyorum alt yapımdan. Türknete geçeceğim.