Oyunun hikayesine şöyle bir değinmek istedim. Neden mi değinmek istedim peki şöyle açıklayayım. Biz türkler olarak oyuna bayılıyoruz en iyi GTA oyunu demesek bile en iyilerden biri olarak görüyoruz fakat bana kalırsa pek de iyi bir hikaye ve oynanış sunmuyor bize. Demek istediğim şu başladığımız noktayla ilerlediğimiz nokta arasındaki okadar değişik boyutlar oluyor ki çocukken pek anlamlı gelirken büyüdükten sonra bir saçmalık var diyebiliyorum. İlk başlarda hikaye gerçekten karakterimize uyuyor, bir şekilde akıp gidiyor. Fakat ne bileyim sonrasında area 51 gibi ütopik konulara, jetpack gibi ütopik bir alete sahip olmak gibi garip mevzular var. Çete savaşlarından çıkıp böyle bir konuma nasıl geldiğimizi ben pek anlamıyorum. Hikayeyi bu yüzden bir nebze saçma buluyorum, oynanışına gelirsem pc platformunda çok garip bir oyun var karşımızda fare ile oynamak oyunu fazlasıyla kolaylaştırıyor hatta bozuyor bile denenebilir, görevlerde sanki kafadan vurmak gibi bir şey hesaba katılmamış gibi on saat konuşan düşman ara sahne geçtikten sonra tek kafa vuruşunda ölüyor ve görev bitiyor, steam versiyonunun da bozuk olduğunu çoğumuz biliyordur. Her neyse ben böyle düşünüyorum, sizler neler düşünüyorsunuz? Gelin tartışalım.