dile kolay 7 yıllık metal müzik serüvenimde uzun zamandır en ağır en iğrenç en “heavy” ve şeytani grubu arıyorum. evet black metal çok ağır evet mayhem nargaroth belphegor ve burzum çok “ağır”… ama hepsi hala ortaya bi ezgi ve ahenk çıkarıyor (burzumun silinen youtube kanalında distortionsuz gitar partlarini çaldığı video tam bi eargasm şöleniydi.) sanirim stalaggh adindaki igrenc şey kuyunun en dibinde bi yerde. adamlar tımarhanelere gidip hastalardan bagirmalarini rica ediyorlar ve kayıt alıp “müzik” icra ediyorlar. ve hastaların bu bağırma sekanslarından sonra kendilerini çok daha iyi hissettiklerini söylemişler. siz ne düşünüyorsunuz? metal dipsiz bir kuyu mudur? yoksa en dipte kim vardır?
Sadece 1-2 şarkı metal müzik dinledim hoşuma gitmediği için bıraktım. Fakat aramızda, ülkemizde de metal dinleyen çok sayıda insan var bence dipsiz bir kuyudur. İnsanlar bundan vazgeçemiyor dibi yok yani.
Etrafımda deli gibi dinleyen arkadaşlarım var ve dinlemeden duramıyor adam bence metal dipsiz bir kuyudur
Dipsiz kuyu değil sadece seven çok seviyor sevemeyen hiç sevemiyor arası olmayan bir zevk
Evet, keşfettikçe keşfedesim geliyor. O gruba da bakacağım sağ ol.