Şahsen benim : '' Uyandığında iki seçeneğin var : tekrar uyuyup bir rüya görmek veya uyanıp rüyanın peşine düşmek. '' Herakleitos'a ait bir cümle.
Beni hep gaza getirir ve olumlu yönde bakmamı sağlar.
Huzur istiyorum ama ölünce değil.
Bir şarkı sözü, Sehabe, Şanışer - Aşılmaz Yollar.
Başarıya çiçekli yoldan gidilmez. Kimin söylediğini bilmiyorum ama ne zaman görsem içimi rahatlatır.
There's no god no one directs our fate
Hayal gücü her şeydir. Sizi bekleyen güzelliklerin ön izlemesi gibidir. Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. Albert Einstein
Ateist olmama rağmen;
Herkes neye layıksa ona dönüşür hz.mevlana
kuzgun Ateist olmanla bir alakası yok bence. Sözü söyleyen insanın duygusu ve düşüncesidir o. Dini bir içerik taşımıyor bana göre
kuzgun
fatih Bence de. Mevlana'nın büyük bir düşünür olmasını kabul etmek için müslüman olmaya gerek yok. Kaldı ki kitaplarını bayılarak okuduğumuz, fikirlerini benimsediğimiz insanların çoğu hristiyandı.
“Ölüler için üzülme Harry yaşayanlar için üzül, en çok da sevgisiz yaşayanlar için.”
fatih aga hani genelde her iki taraf karşı tarafın fikirlerine önem vermez ya ondan öyle dedim.
kuzgun doğru söylüyorsun 😃 ülkemizde maalesef böyle
Ignorance is a bliss Cehalet mutluluktur.
hakan Haklısın ben zaten dini olarak görmedim. Çoğu beğendiğimiz söz, fikir ve düşünce farklı dinli insanlara aitti. Sadece onun yanlış düşündüğünü beyan ettim
ATLA serisinde Aangin Kataraya ilk sözü;"Will you go penguin sledding with me" LOK serisinde ise ölmeden önceki son sözü olarak "will you go penguin sledding with me" diyor ölmeden önce bence çok duygulandırıcı
''A person who thinks all the time Has nothing to think about except thoughts'' Alan Watts'ın bu sözü hep beni düşünmeye daldırmıştır
“Affetmek iyi insanların intikamıdır” -Victor Hugo
Asıl bizim aramızda güzeldir hasret ve asıl biz biliriz kederi Ahmed Arif
Öyle bir dünyadayız ki, Daha ölümün nasıl birşey olduğunu bilmeden yaşadığımızı düşünüyoruz. Oysa ki nasıl bileceğiz yaşadığımızı, eğer daha önce ölmediysek?
Taktik olmadan strateji, zafere giden en yavaş yoldur. Strateji olmadan taktik, yenilgi öncesi yapılan gürültüdür. Sun tzu. Savas sanatindan alinti
Atasözleri ve deyimler sözlüğü