Düzgün fiyata,güzel çizgi roman satan site arıyorum.Eğer biliyorsanız böle güzel,güvenilir,ekonomi arkadaşı bir site söleyebilirmisiniz?
Sadece çizgi romanla sınırlı değil ama kitapyurdu var. Piyasadaki basılı çoğu şeyi liste fiyatından aşağı bulabilirsin. Bazen kampanyalar oluyor ona denk gelirsen çok daha ucuza alırsın. TR’de genel olarak çizgi romanlar aşırı pahalı olduğu için onlar da pahalı gelebilir ama yapacak bişey yok .
Ocal Güzelmiş ama birkaç site daha buldum ben burayada yazayım belki biri yararlanır.
1.[Bağlantıyı görmek için giriş yapın] İngilizce romanları biraz pahalı 120 den filan başlıyor ama çeviriler çok ucuz.Çok iyi yazılmış yada efsane değerinde tutulan romanlar bile 40-50 lira. 2.[Bağlantıyı görmek için giriş yapın] En güncel site vericeklerimin arasından.Her yeni çıkan olmayabilir ama daha 1 ay önce duyurulan King İn Black serisinin ön siparişi açık.Fiyatlar genellikle aynı ama ingilizcelerde gayet ucuz özel bir şey değilse.Direk TPB olarak almak isteyenlerde burdan bakabilir çok fazla TPB var. 3.[Bağlantıyı görmek için giriş yapın] Bunun hakkında çok bilmiyorum ama yine de gayet güzel
4.[Bağlantıyı görmek için giriş yapın] Bundada fiyatlar az uçuk gibi gelebilir ama normal.Yurt dışından özel getirttirebiliyorsunuz fakat kur sabit değil.