Çok fazla farklı şifrelere sahibim ve şifrelerimi telefonumdaki not defterinde sakladığımı ve hiçte güvenli olmadığını fark ettim şifrelerimizi en güvenli nerede depolayabiliriz veya depoluyorsunuz?
Teşekkürler.
Flash bellekte saklıyordum ama birkaç gün önce flashla işim olduğunda pekte saklama yeri olarak tercih edilemeyeceğini anladım, o yüzden şuan en iyi yer bence her yerden erişebileceğin “google keep”' olarak görüyorum
Telefonum tutuyor parolalar kısmında.
saklamıyorum, uzun ve bombos mantık yürütülemeyecek şifreler kullanıyorum bir yere girerken de şifremi unuttumdan giriyorum
telefonum şifreli , üstüne güvenli klasör var şifreli , üstüne güvenli klasörden not defterine giriyorsun o da şifreli ve , hesap vb şifrelerimin olduğu not da şifreli
ben hepsini not alıyorum yoksa bu kafayla zor
saklamıyorum yolo.
Beynimde
Flash-PC-Beyin
Flashı kolye yapıcam bi ara koyucak yer bulamıyorum
Not defteri adamdır
Telefon/Not Defteri/Beyin
3 farklı şifre kullandığım için en yaygınından en nadir olanına kadar deniyorum illa birisi doğru çıkıyor zaten
Beynimde, illaki hatırlatacak bir şey içeriyorlar ama hatırlayamazsam “Şifremi Unuttum”…
Lastpass üzerinden saklıyorum; otomatik şifre üretmesi, giriş yapması çok iyi ama eğer açık unutursanız başkalarının tüm şifrelere ulaşması çok kötü.
Saklamıyorum, aklımda tutuyorum. Ama not defterime yazacağım çok yakında.