Pcyi acarken disk yok diye hata veriyor ctrl+alt+del bas resetle diyor ne yapayim sizce
Bir pc'ciye götür hard format atsın
BorrewedGod-R hard format atamiyorum biosa kadar aciliyor format atmaya calisinca baslayamiyorum formata siyah ekranda kaliyor
En iyisi uzmana danışman kanka burdan ne desek yanlış olabilir.
yunusbukulmezz saol
Yazılımsal bi hataya benziyor. YouTube'da hatayı arattın mı?
Disk yok derken hardiskle alakalı olabilir bilgisayarında yok mu hard disk. Varsa kablolarını kontrol et bi
fatih laptop hdd var ama sikintili bir kez yere dusmustu ondan sonra boyle oldu alicam ya kesinlesti o
muhtemelen geçmeyecek. Her şey i sıfırladığın bir format öneririm.
Kyrios atmaya calisinca baslayamiyorum formata siyah ekranda kaliyor
Tekne Flash belleğini düzgün bir biçimde şekillendirdin mi ? ben eskiden düzgün biçimlendirmediğim için siyah ekranda kalıyordu ve _ işareti gidip geliyordu ekranda
Hddnin kablolarını kontrol et okumuyor bilgisayar sanırım bi bilgisayarcıya götür veya
Kyrios cdsi de var duzgun
diski okumuyor olabilir
Biostan harddiski öne almayı dene, eğer format atmaya çalışıp atamadıysan ondanda açılmıyor olabilir ancak büyük ihtimalle hddnin ömrü dolmuş, bütçen varsa al bi ssd 120lik keyfine bak
Baris yere dustukten sonra boyle oldu baglantiyi kontrol ettim bir sikinti yoktu hdd isigi yaniyor fakat biosa erisemiyorum zaten yazilimsal bir hata olsaydi bile sinirlenip hddye vurdum bir iki tane bu da demek oluyor ki yeni hdd sart
Tekne aynen öyle, disk dışarıdan darbe aldığı zaman çoğu zaman pert