dota'da karakter dengesi diye birşey yok güçlü daha güçlü. dengelemeler cok geç yapiliyor ama lol de hep günceleme ve dengelemeler yapiliyor. peki insanlar neden dota oyniyor bu kadar fazla ?
velvet Bence dengeli olmayan şey eşleştirme sistemi 😄
Dota'da oynamadım Lol'de ama sana çok basit bir örnekle açıklayabilirim Türk insanları önyargılı ve herhangi bir platformda lol oynarken rage atan insanları görünce abiiii ya ne kadar boş oyun millet oynarken bağırıyoooo felan diyor ama dota için pek öyle videolar ve tepkiler görmedim Dünya açısından bakarsak Dota daha eski ve kaliteli sanırım.
Oyuncu kitlesinin lole göre daha elit olması tercih edilme sebeplerinden biri gibi.
9 yıllık lol oyuncusu olarak 1 saat önce dota 2 indirmeye başladım buna 1 hafta sonra cevap vereceğim 😃
fatih 1hafta sonra sabirsizlikla beklicem. discord sunucunda bir kitle var hep dota 2 oyniyorlar onlar ögretir bence
fatih ekle steamden oynarız [Bağlantıyı görmek için giriş yapın]
dogru diyorsun lolde öyle sıkıntı oluyor fakat [Bağlantıyı görmek için giriş yapın] diye bir arkadaş var oyun başinda yenilince direk rage(çildiriyor) yok abi neden farmimi çaliyorsun yapma oyun bitti yenildik filan diyor. bir cok oyunda o kitleden var. dogru diyorsun eski ve kaliteli valve'nin oldugu için
havalı
velvet discorda girdim dediğin gibi dota2 kitlesi var bakalım neler olacak bende meraklı ve heyecanlıyım
BorrewedGod-R sizi bir kere lol oynarken görmemiz mümkün mü acaba sayin BorrowedGOdR
BorrewedGod-R yarın ekleyeceğim bilgisayar indiriyor internetim kötü anca biter 😃
Oyun hakkında çok bilgim yok ama Türkiye'de neden oynandığını pek anlamıyorum. Adamlar menüleri bile yarım yamalak Türkçe'ye çevirmiş, yerelleştirme sıfır. Steam item olayı cart curt olmasa kimse yüzüne bakmaz.
Ocal aynen yarim yamalak çeviri var. bir tane eşyanin ismi ruhun salimi. nasil saçma bir çeviri yaptilarsa
Ocal bakmaz olayi baska cunku dota 1 diye bir oyun vardi ve warcraft modu oldugu icin eskimeye basladi sonra dota 1 in takimi lol yapmaya gecti bi kismida HoN u HoN oyunculari dota 1 i oynamak isteyen ama eski qualityi istemeyenlerdendi lolse daha cok mekanigi kaldirdigi icin og dotacilar tarafindan sevilmiyor dota 2 ciktiginda honcularin cogu dotaya gecis yapti ve dota 1 i hatirliyan lolculer arkadaslariyla paylasmaya veya direk dota 2 ye gecmeye basladi (uzgunum almanca klayvede yazmak zor)
Ocal Niye eksilediniz lan. Kimse bana düzgün bir yerelleştirmeye sahip olduğunu savunamaz
Dota’da sanıyorum ki loldeki o kanser kitle yok hayatımda bir kere Dota oynadım ondada pek beceremediği için silmiştim
MertGundogdu ruslar varmış öyle duydum bende hemen hemen aynı kitle
Ruslar dişinda bir cok irk var. geçen oyniyalim dedim adam bilmedigim dilde birşeyler diyor meshi meshiiii diye bagiriyor yok ingilizce yaz diyorum hala kendi dilinde konusuyorlar. ve ruslar neden kendi serveri dişinda oyniyorlarsa
mobaların atası her şey in ilki bir değeri olur tabii ki de
Birde dotanın oynanışı daha zor sanırım rehberler falan karışıkmış bayağı 1-2 video izledim gözlemlediğim o yönde