Biliyorsunuz mobil platformlara League of Legends oyunun uyarlaması yapılıyor şuan singapur da açık betada oynayan veya gözlemleyen olan varsa yorumlarınız ve fikirleriniz nelerdir ?
Bana kalırsa hepsi birbirinin aynısı ama facebook live kısmına girerseniz onlarca farklı bu tür oyunları görüyorsunuz pek tercihim değildir bu tarz .
yunusbukulmezz çok farklı bir şey yapmışlar yani açıkcası uzun süredir lol oyuncusuyum betayı deneyimleme şansım oldu gerçekten fark yok gibi karakterler oyunun o akışı çok şaşırdım şahsen
oyun çok yavaş ilerliyor çok fazla düzenleme lazım base atmadan item alabilmek lazım yıllardır aov lol den çaldı şimdi lol aovdan biraz çalmalı 😛
Serat oda biraz zorluk katıyor evet belkide Pingden dolayı biz öyle hissediyoruzdur
Mobil mobaların önderliğini çekecek ve çok zor olacak
Wild Rift sadece mobil değil konsola da çıkıyor. Çok büyük bi casual kitleyi kaliteli bir MOBA ile tanıştıracak.
Bence konsolda çok daha etkili olacak fakat bilgisayardaki gibi hareket kombo yapmak nasıl olur çok merak ediyorum yani bi zed kombosu veya bi lux kombosu nasıl atılabilir ki konsolda herhangi bir oynanış videosuda yok merakla bekliyorum gerçekten
fatih Baya basitlestiriyorlar işte. Lee sin 'in inseci bile herkes yapabilecek şekilde ayarlamislar
üstüne çıkılması zor moba olacak yüksek ihtimalle rakiplerini ezer geçer
Oyunun ön izlenimi çok iyi gözüküyor. Mobil oyun sonuçta bilgisayardan daha kolay olması gerek.