Evet sürekli aklımdan bu geçiyor sizce rekabetçi oyunları profesyonel bir şekilde mi oynamak yoksa hobi olarak mı?
Zevkine tabii ki ben oraya kafa dağıtmaya gelmişim birde onu mu dert edicem 😃
Hobi olarak.
tabii ki zevkine.
Hobi olarak tanınmayı daha isterim
zevkine oynamak tabii ki. Profesyonel olmak çok fazla emek ve zaman istiyor
Nasıl bir oyun olduğuna bağlı oyun online ise profesyonel,story oyun ise gta v , mafia, asc serisi gibi bunlar zevkine.
Bana göre zevk için ama bazı insanlar rekabeti çok seviyor, profesyonel olayı bu arada oyundan para kazanmaksa zaten normal bazıları da dediğim gibi rekabeti seviyor onlar da normal ama bana göre değil tabi o benim öyle üst dizey skillerim yok ortalama bir oyuncuyum keyif alayım yeter düşüncesindeyim :=)
Pro şekilde cs go oynamak hep hayalimdi aslında rank olarak mm olsun faceit olsun yeterliydim ama hiç çabalamadım, profesyonel şekilde oynarken de zevk alarak oynayabileceğini düşündüğümden ikisi de pek farklı değil.
Profesyonel oynamanın verdiği rekabet hissini yaşamak isterdim. Bu kadar rekabetçi olmak uzun süre kaldırabileceğim birşey değil ama kısa da olsa öyle birşey yapmak güzel olurdu.
Zevkine oynamak her zaman iyidir
zevkine
para kasmasina oyniyorum
velvet nasıl kasıyorsun ?
Zevkine, kafa dağıtmak için bir hobi bence
Abi gamer falan değilim o kadar gerideyim ki arkadaşlarla bu gün cs 1.6 assault oynadık çok eğlendik ama çook
sal çocu
zevk
Profesyonelin verdiği gelişme,rekabet,zafer hisleri çok güzel hisler.Zevk de eğlence verir ama profesyoneli tercih ederim
Oyuna göre değişse de ben daha çok zevkine oynama taraftarıyım. Diğer türlü gereksiz kasıyorum.