Zamanında Facebook da yayın açmaya başlayan daha sonra tw ye tekrar dönenler oldu fakat Facebook da ciddi sayıda izlenilen yayıncılar var düşünceleriniz nelerdir?
Twitch gerçekten büyük bir platform Türkiyeye desteğide var fakat facebook şu cezadan sonra bence Türkiyeden çekilebilir ben öyle görüyorum en azından gaming için diyorum
zorunlu geri dönersin. Facebookun aylık verdiği 3000 dolar tatlı ama 1-2k arası izlenmesen koyuyor tekmeyi totona
facebook'a sadece para için falan geçtiklerini düşünüyorum yoksa bırakmazlardı bence twitchi
facebook gaming leş
Bruh şu aylık 3000$ gerçekse gerçekten iyi ama düşünsene 27k para 😃
fatih bir izleyici olarak leş
Facebook gaming çok kötü bir yer.
Facebook Gaming yeni bir platform. Kitlesini Twitch ile karşılaştırmak pek etik değil gibi geliyor. Yayıncılara sağladığı avantajlar duyduğuma göre daha iyi imiş. Yıldız olayı gayet güzel.
Ne kadar doğrudur bilmem ama bir yayıncı ortalama 100 izlenme için 1000$ verildiğini söylemişti. Cidden bu paralar dönüyosa Facebook geçmek normal bence.
Facebook daha az komisyon alıyor diye biliyorum. Bu yüzden Facebook’da daha az abonesi olsa bile daha fazla kazanıyorlar.
Facebook sanki bekleyip toplarını dolduruyor gibi geliyor,evet twitch kolay bitmez ama ben 1 yıl kadar bir zaman içinde büyük bir hareket bekliyorum(ui değişimi,büyük özellikler vs..)
Para için yıllarca emek verdikleri yeri terk ediyorlar bence
yunusbukulmezz Bunu yapanlar zaten belirli bir kitleye sahip olanlar. Nereye gittikleri önemli değil beraberinde o kişileri de götürüyorlar zaten.