Aga hiçbir şey için geç değil önceliğin arkadaşın dediği gibi hedef belirlemek olmalı hedefin varsa sıkıntı yok yoksa hiç başlama daha iyi neyse ilk adım bir sistem kurman lazım bu sistem günlük şu tane soru çözücem şunları okucam gibi bir sistem olmamalı bu sistem sorunların üstüne giden bir sistem olmalı ki başarıya ulaşasın neysa sonra sorunu tespit edemiyorsun diyelim o zaman sıfırdan seviyene uygun kaynakla başla hiç bi şey anlamıyorum diyorsan antrenman aktif gibi yayınlarla başla eğer ki geç kaldığını düşünüyorsan bunun için sakın ama sakın hiç bir şey için geç değil neyse işte bu kaynaklardan başla ana konular bunlardı şimdi çalışma stratejilerine geçelim
Agam şimdi bir sistemin olmalı okula dersaneye gidiyorsan evden gelince az bir dinlenmeden sonra derse otur bu dinlenme 1 saati mümkün olduğunca geçmesin bak burası çok önemli bunu yapmazsan mayışıverir ders modundan çıkarsın ders çalışma şekli olarak da pomodoro tekniğini kessinlikle öneririm bi bakarsın ona da işe yarıyor gerçekten bir öneri daha vereyim evde olmuyor diyorsan kütüphaneye git orada çalışmak bir çözüm kendine dersbuddy de bulabilirsin
Benim anlatcaklarım bunlardı kolay gelsin