merak ediyorum, mavililer paranormal olarak neler yaşamış? ilk önce kendimden başlıyorum:
3-4 sene önce, yakın arkadaşım(a), kuzeni (o da yakın arkadaşım u) ve ben (p) saat 01:00 civarı evin üst katında takılıyorduk.
lolde 2-3 maç attıktan sonra sıkılmıştık ve oturduk odada sohbet ediyorduk. bi an şöyle bir soru soruldu:
a: şu an aşağı kattan bir ses gelse ne yapardınız lan (evde yalnızız, alt kat boş)
p: saçmalama olum öyle şeylere inanıyon mu sen cidden
u: pichamsi salak salak konusma ben bi arkadaşımdan duydum dalga geçince geliyolarmış
p: he lan he o zaman neden benim başıma hiç gelmedi
a: olum sus
p: tamam lan tamam ne korktunuz kapattım konuyu
bu muhabbet geçtikten yaklaşık 2-3 dakika sonra aşağıdan tak tuk sesler gelmeye başladı. ben de babam geldi zannedip baba diye seslendim fakat hiç ses yok. arkadaşlarım ... amca diye seslendi hala ses yok. sesler devam ediyor tak tuk. biz iyice korktuk kapıyı kapatıp yorganın altına saklandık dua falan okuyoruz.
aradan yine 2-3 dk geçti bu sefer resmen biri merdivenden çıkıyor ses geliyor yani. hayatımda o kadar korktuğumu hatırlamıyorum sanki o şey kapıya yaklaşıyor ve buraya gelecekmiş gibi. fısıldayarak bizimkilere kapı açılırsa üçümüz üzerine saldırıyoruz diyorum çünkü ya hırsız ya da anlamadığımız bişey, biz de a seçeneğini daha uygun gördük o an.
en son kapıya kadar geldi sonra kapı açıldı biz yorgan altında beklerken birden yorganı açtık ve o an yüreğimiz ağzımıza geldi. aslında ilk düşündüğümüz şeymiş gelen şey. babammış amk. o gün eve gelmeyeceğini arkadaşlarıyla içeceğini söyledi, evet içmiş deli divane de sarhoş olmuş ama arkadaşında kalmamış, eve gelmiş. sarhoş olduğu için de o an aşağıda tepki verememiş. babamı görünce tabi öyle bir rahatladık ki anlatamam. sonra tabi aramızda böyle anı olarak kaldı, hala görüştüğümüzde hep aklımıza gelir güleriz. bu da böyle bi anıydı.